Det Funktionelle Køkken

Det Funktionelle Køkken

Ny blog - My Paleo Pantry

AndetPosted by Sabine Murati Fri, August 09, 2013 23:25:03

Bloggen er rykket over i nye omgivelser på www.mypaleopantry.com
Opskrifterne her bliver liggende, men al aktivitet fremover kommer til at foregå på den nye blog - jeg håber, at du følger med derover :-)  • Comments(0)//blog.sabinemurati.dk/#post61

Velkommen!

AndetPosted by Sabine Murati Tue, June 26, 2012 23:46:40

Kære læser,

Velkommen til min blog - 'Det Funktionelle Køkken'!

Jeg har længe puslet med tanken om at lave en blog og endeligt er det blevet en realitet :-)

Jeg vil primært skrive om mad og forskellige aspekter af sundhed – to af mine allerstørste interesser. Jeg er uddannet naturopath i biologisk medicin og interesserer mig derfor, både professionelt og privat, for alle aspekter af sundhed, sygdom og forebyggelse. En af mine hyppigst anvendte arbejdsmetoder er kostvejledning og det er derfor helt naturligt for mig, at lave en blog med bl.a. opskrifter og råd til et sundere liv.

Jeg er vild med idéen om stenalderkost og de opskrifter jeg vil lægge ud på bloggen vil være præget af den tilgang til mad. Jeg finder det fornuftigt, og i øvrigt også videnskabeligt solidt funderet, at mennesket bør spise så naturligt og uforarbejdet som muligt, for at opnå den største grad af sundhed og velvære.

Jeg håber du vil finde inspiration til et sundere liv på min blog og nyde at læse mine indlæg, jeg ved i hvert fald, at jeg vil nyde at skrive dem ;-)

Med venlig hilsen

Sabine Murati

  • Comments(0)//blog.sabinemurati.dk/#post0