Det Funktionelle Køkken

Det Funktionelle Køkken

Fish cakes

Kød, fjerkræ og fiskPosted by Sabine Murati Sat, March 16, 2013 15:39:12

Fish cakes - et velsmagende alternativ til den gode gamle fiskefrikadelle.

250g fiskefars (jeg brugte frossen fiskefars fra Irma, lavet på ren guldlaks)

150g grønlandske rejer (forkogte)

1 potte koriander

1 stort skalotteløg

5cm ingefær, fintrevet

2 håndfulde kokosmel

2 æg

Krydderier:

3 tsk. salt

1 tsk. hvidløgsgranulat

1 tsk. chilipulver

1 tsk. peber

Klaret smør eller kokosolie til stegning

Hvis frossen fars - tø den op og vrid den for overskydende væske.

Rejerne tøes op og hakkes groft. Fars og rejer blandes sammen.

Korianderen skylles og hakkes fint. Løget pilles og skæres i små tern.

Alle ingredienserne blandes sammen til en sammenhængende fars.

Farsen formes til 'frikadellestørrelse' og fiskekagerne steges i klaret smør eller kokosolie på ikke al for høj varme.

  • Comments(3)//blog.sabinemurati.dk/#post52