Det Funktionelle Køkken

Det Funktionelle Køkken

Orangeknas

DesserterPosted by Sabine Murati Tue, March 19, 2013 13:02:23

Bedste opskrift på orangeknas jeg har begået so far - almindelig chokolade med orangeknas go home!

Ca. 15 muffinforme

320g kokosmel

50g kakaopulver

120g kakaosmør

100g kokossmør

100g ahornsirup eller daddelsirup

Kornene fra to vanillestænger

Fintrevet skal af to økologiske appelsiner

Rist kokosmelet i 5-10min. i en 200C varm ovn. Hold øje med det, det er færdigt, når det er jævnt lysebrunt.

I en gryde smeltes kakaosmør og kokossmør over svag varme. Når smørrene er smeltede tages gryden af varmen og sirup, vanillekorn og appelsinskal røres i blandingen.

I en skål blandes det ristede kokosmel med kakaopulveret.

Bland de våde ingredienser i de tørre og mix godt.

’Dejen’ scoopes nu op i muffinforme og stilles på køl - hvor de, hypotetisk set, kan holde sig en uges tid... Men de er nok væk inden! ;-)

  • Comments(0)//blog.sabinemurati.dk/#post53