Det Funktionelle Køkken

Det Funktionelle Køkken

Påskemuffins - eller bare bananmuffins ;-)

BagværkPosted by Sabine Murati Thu, March 28, 2013 16:16:59


6 stk.

60g kokosfibre

325g banan, uden skræl

50g rosiner

50g kokosolie

2 æg

Saften af 1 appelsin

¼ tsk. salt.

Bananerne blendes med rosinerne, der må ikke være klumper. Jeg brugte min foodprocessor, da dejen efterfølgende kan blandes i den.

Kokosolien smeltes over lav varme.

Kokosfibre, æg, appelsinsaft og salt blendes i bananmassen og til sidst hældes kokosolien i. Blend godt.

Lad dejen stå i 5min - kokosfibrene suger væske til sig og dejen tyknes - og rør/blend derefter en sidste gang.

Fordel dejen i 6 muffinforme.

Bages i en forvarmet ovn på 120C, varmluft i 60min. Sluk for ovnen og lad kagerne stå på eftervarmen – min. 30min.

Der er tale om en meget saftig og klæg muffin - det er meningen. Opbevares i køleskab med en holdbarhed på en uges tid eller i fryser med en holdbarhed på flere måneder

Indkøb

Kokosfibre og kokosolie fra Viivaa

KØB IND MED RABAT - Viivaa giver 10% i påskerabat

  • Comments(1)//blog.sabinemurati.dk/#post54