Det Funktionelle Køkken

Det Funktionelle Køkken

Kokoskonfekt

DesserterPosted by Sabine Murati Sun, April 21, 2013 21:01:04
Kokoskonfekt med jordbær og rabarber

Ca. 20 stk. afhængig af formenes størrelse

100g kokossmør
50g kokosolie
20g kokosmel
4 tsk. frysetørret jordbær
4 tsk. frysetørret rabarber


Kokossmør og kokosolie smeltes i en gryde over svag varme.
Når det er smeltet tages gryden af varmen og kokosmel, jordbær og rabarber tilsættes.
Rør rundt i blandingen så alt fordeles.
Massen hældes nu i små silikoneforme og stilles på køl. Efter et par timer kan konfekten vendes ud af formene.
Opbevares i en tætsluttende beholder på køl, hvor holdbarheden vil være minimum 1 uge.

Indkøb
Kokossmør (Creamed Coconut fra Cosmoveda) og kokosolie (jeg anbefaler Tropicai) fra Viivaa
Frysetørret jordbær og rabarber fra Krydderiet

  • Comments(0)//blog.sabinemurati.dk/#post57